Hozzávalók: 1,2 kg padlizsán, 20 dkg darált sertéshús, 4 dkg rizs, 2 ek. étolaj, 1 db főtt tojás, 8 dkg Óvári sajt, 8 dkg vöröshagyma,só, bors, petrezselyemzöldje.
Elkészítés:
Elkészítés: A padlizsánt sütőben majdnem puhára sütjük, megtisztítjuk, kettévágjuk és kibelezzük. A vöröshagymát pici olajon megpároljuk, beletesszük a darált húst, ízesítjük sóval, borssal, petrezselyemzöldjével. A rizst megfőzzük és hozzákeverjük a húshoz. Végén óvatosan hozzáadjuk a kis kockákra vágott főtt tojást. A töltelékkel megtöltjük a padlizsánt, tűzálló tálba tesszük, rászórjuk a reszelt sajtot és sütőben megsütjük.
Elkészítés ideje: 50perc
Energiatartalom: 337 kcal
|